Ngahemat énergi kelas 1 tipe ujung lempeng LED lampu bersih panel

Pedaran pondok:

Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Ringan, gampang dipasang, cocog pikeun hotél, kamar konperénsi, pabrik atanapi kantor, panggunaan komersial, fasilitas padumukan atanapi umum, sakola, rumah sakit peryogi hemat énergi sareng lampu indéks warna anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Jinis lempeng tipe LED lampu bersih panel
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asalna Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

 

Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Ringan, gampang dipasang, cocog pikeun hotél, kamar konperénsi, pabrik atanapi kantor, panggunaan komersial, fasilitas padumukan atanapi umum, sakola, rumah sakit peryogi hemat énergi sareng lampu indéks warna anu luhur.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak hampang: didamel tina pelat anu digulung tiis atanapi profil aluminium, ujung lempeng, pigura stainless steel opsional.

Bayangan cahaya: anggo tahan dampak, sepuh tahan akrilik, opsional gading gading, pelat pituduh lampu épisiensi tinggi.

Listrik: dilengkepan chip LED épisiénsi tinggi, ngahémat énergi 80% dibandingkeun sareng lampu pijar sareng efisiensi bercahya anu sami, kalayan umur rata-rata 50.000 jam. Dilengkepan Philips drive LED konstan ayeuna, dilengkepan stabilitas anu kuat.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awak enteng (mm)

Fluks bercahaya

Voltaseu

HR-MF / L-B80W

80W

1200x600x12

7200LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B60W

60W

1200x600x12

5400LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B56W

56W

600x600x12

5040LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B44W

44W

1200x300x12

3900LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B30W

30W

600x300x12

2700LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B20W

20W

600x300x12

1800LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B18W

18W

600x300x12

1620LM

AC220V ~ 50Hz


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

      18W 40W 80W recessed LED SMD lampu bersih pikeun cl ...

      Nami Produk Recessed LED SMD lampu bersih Daya 14W 28W 18W 36W Asalna Cina Voltase AC200V tingkat insulasi Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS Desain pigura lampu fluorescent bersih anu dipasang nyaéta ipis sareng caket kana lalangit. Awak lampu sareng tutup tukangna dieusi ku panyegelan kapadetan tinggi. Teu aya lebu, gampang dibersihkeun, teu aya sorotan. Diode semikonduktor diode anu dipimpin téknologi pencahayaan langkung saé ningkatkeun kahirupan sumber cahaya, sareng henteu ngandung raksa dina trad ...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan ageung LED proyek-lampu l ...

      Nami Produk LED proyek-lampu lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina Voltase AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS The shade of light didamel tina kualitas luhur aluminium die casting, sumber cahaya kinerja dissipation panas anu hadé didamel tina ultra-tinggi manik lampu kacaangan, kacaangan luhur, sareng panggunaan langkung stabil; Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil. Cocog sareng pencahayaan tingkat luhur anu di jero ruangan, sapertos worksho ...

    • T type keel light strip

      T tipe strip keel lampu

      Nami Produk T Ketik lampu strip keel Daya 8W 15W 24W Asalna Cina Voltase AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, ...

    • Class 1 low noise corrosion-proof LED grille light

      Kelas 1 low noise korosi-buktina lampu grille LED

      Nami Produk DIPIMPIN lampu gril Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina Voltase AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS Éta ngahijikeun distribusi cahaya anu saé, leungitna énergi lemah sareng kontrol lampu kana hiji luminaries pikeun ngahontal tingkat tinggi sarat lampu kantor. Tiasa dicocogkeun sareng ganda, tilu, opat pilihan tabung, cocog pikeun kabutuhan anu béda pikeun sebaran cahaya lemes, tingkat kaluaran cahaya langkung ti 70% volume alit, kondusif pikeun ngangkut, neundeun, masang ...

    • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

      Ngahemat énergi kelas 1 ujung stainless steel LED ...

      Nami Produk Tepi stainless steel LED lampu bersih Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina Voltase AC200V Isolasi tingkat Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu aya ultraviolét, henteu gangguan éléktromagnétik, henteu épék termal ...

    • LED integration braket light for office, residential, commericial use

      Lampu braket integrasi LED pikeun kantor, cicing ...

      Nami Produk Balik angkat jenis lampu bersih Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina Voltase AC200V Isolasi tingkat Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS Novel desain, penampilan anu saé, volume alit. Cocog pikeun kantor, bumi, lampu komérsial, sareng sajabana >> Kinerja sareng Standar Kualitas: Fitur produk: Awak ringan: éta didamel tina pelat waja tiis-digulung kualitas luhur, kalayan desain novél, penampilan anu saé sareng volume alit. Permukaan dioksidasi sareng anti-violet. Te ...