Kelas 1 hemat energi stainless steel ujung LED lampu bersih

Katerangan pondok:

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, USES komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Tepi stainless steel LED lampu beresih
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, USES komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: dijieunna tina kualitas luhur stainless steel.

Teduh cahaya: akrilik tahan dampak sareng tahan sepuh, akrilik opalescent, piring pituduh lampu efisiensi tinggi anu diwangun.

Listrik: ngadopsi téknologi patch LED anyar isuk-isuk, ngahémat énergi 80% dibandingkeun sareng lampu pijar pangaruh anu sami, kalayan umur 50000 jam sareng drive LED konstan-ayeuna kelas luhur, stabilitas anu kuat.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna ringan (mm)

Fluks cahayana

Voltaseu

HR-MF / L-C80w

80W

1200x600x12

7200LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-C60W

60W

1200x600x12

5400LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-C56W

56W

600x600x12

5040LM

AC220V-50Hz

HR-MF / LC44W

44W

1200x300x12

3900LM

AC22OV-50Hz

HR-MF / L-C30W

30W

600 x 300 x 12

2700LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-C20W

20W

600 x 300 x 12

1800LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-C18W

18W

600 x 300 x 12

1620LM

AC220V-50Hz


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

      Kelas 1 hemat énergi tipe ujung lempeng LED cl ...

      Ngaran Produk Tipe ujung lempeng LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Hemat énergi, kacaangan luhur, teu aya raksa, teu aya infra red, teu aya ULTRAVIOLET, teu aya gangguan éléktromagnétik, teu aya ...

    • 180V~220VAC aluminum alloy cold rolled LED down light

      180V ~ 220VAC alloy aluminium tiis digulung LED handap ...

      Ngaran produk LED handap lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Awak lampu dijieunna tina alloy aluminium precision paeh-casting, struktur ultra-ipis, mode emitting lampu handap, bubuk permukaan curing suhu luhur. perlakuan, résistansi korosi.Sistem pamakéan lampu nyadiakeun LEDSMB2835 luyu jeung standar Amérika Energy Star, kalawan buruk lampu leutik sarta efisiensi lampu tinggi.Mitsubishi optik diffu...

    • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

      Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED panel bersih...

      Ngaran produk bevel ujung LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, ...

    • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

      panas dipped galvanized stainless steel aluminium ...

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated Kawat karanjang sambungan kabel baki mangrupa sistem manajemen kabel kawat bolong dilas dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku w ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...