Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED lampu panel bersih

Katerangan pondok:

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk bevel ujung LED lampu panel bersih
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: eta dijieunna tina kualitas luhur tiis-digulung plat atawa profil aluminium kalawan ujung lempeng atawa beveled.Ujung stainless steel oge pilihan.

Teduh cahaya: ngadopsi akrilik tahan dampak sareng sepuh, akrilik opalescent sareng piring pituduh lampu efisiensi tinggi anu diwangun.

Listrik: dilengkepan efisiensi tinggi Philips atanapi osram chip LED, nyimpen 80% énergi dibandingkeun jeung lampu Pijer jeung efisiensi luminous sarua, kalawan umur rata-rata 50.000 jam, dilengkepan ayeuna Philips atanapi osram konstanta, kalawan stabilitas kuat LED.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna ringan (mm)

Fluks cahayana

Voltaseu

HR-MF / L-A80W

80W

1200x600x12

7200LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-A60W

60W

1200x600x12

5400LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-A56W

56W

600x600x12

5040LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-A44W

44W

1200x300x12

3900LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-A30W

30W

600 x 300 x 12

2700LM

AC220V-50Hz

HR-MF / L-A20W

20W

600 x 300 x 12

1800LM

AC220V~50Hz

HR-MF / L-A18W

18W

600 x 300 x 12

1620LM

AC220V-50Hz


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

      Kelas 1 hemat énergi tipe ujung lempeng LED cl ...

      Ngaran Produk Tipe ujung lempeng LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Hemat énergi, kacaangan luhur, teu aya raksa, teu aya infra red, teu aya ULTRAVIOLET, teu aya gangguan éléktromagnétik, teu aya ...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

      Kelas 1 14W 18W 28W inverted lampu bracket fuji

      Ngaran produk inverted fuji bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Patén penampilan, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung cahaya bangsal, kamar laboratorium, standar luhur ...

    • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

      Lampu bracket tri-buktina tahan cai beueus

      Ngaran produk Tri-bukti bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu anu conformed kalawan kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong usaha Rotary ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

      lebu bébas lampu kuat 14W 28W 35W panutup prisma ...

      Ngaran produk prisma panutup bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Patén penampilan, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis cahaya tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan ...