Bahan insulasi palastik karét kelas 1 kelas 0

Pedaran pondok:

Kinerja tahan seuneu tina karét sareng produk plastik Kelas B1 sapinuhna nyumponan sarat kelas B1 anu kaambeu sareng ka luhur anu ditetepkeun dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Pembakaran Bahan Bina". Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan anu unik, bahan dina kaayaan pembakaran, konsentrasi haseup leutik, nalika pembakaran moal ngahasilkeun bahaya pikeun haseup awak manusa.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja kaamanan seuneu anu luhur
Kinerja tahan seuneu tina karét sareng produk plastik Kelas B1 sapinuhna nyumponan sarat kelas B1 anu kaambeu sareng ka luhur anu ditetepkeun dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Pembakaran Bahan Bina". Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan anu unik, bahan dina kaayaan pembakaran, konsentrasi haseup leutik, nalika pembakaran moal ngahasilkeun bahaya pikeun haseup awak manusa.
Téknologi busa mikro nano propriétariér, konduktivitas termal rendah
Bahan karét sareng bahan insulasi plastik sapinuhna ngadopsi téknologi nano mikro foaming proprietary, janten bahan formasi internal struktur kantong hawa alit; Struktur internal gelembung lengkep ditutup, sahingga konduktivitas termal langkung handap sareng langkung stabil, panggunaan jangka panjang pangaruh hemat énergi atra.
Kaséhatan lingkungan, kualitas udara jero rohangan anu langkung saé
Non-toksik, teu bau, teu serat, teu lebu, teu formaldehida, sianida sareng zat ngabahayakeun sanésna, konsentrasi handap volatilisasi organik, pikeun mastikeun kualitas udara di jero rohangan anu langkung saé.
Penampilan kelas tinggi, saragam sareng geulis
Bahan karét sareng insulasi plastik ngagaduhan warna anu rupa-rupa, penampilan anu saé sareng henteu kedah hiasan. Sumawona, sababaraha warna tiasa dianggo pikeun ngawujudkeun manajemén visual ngeunaan zona prosés anu béda sareng ningkatkeun pangaruh sacara umum tina proyék.
Gampang sareng gancang dipasang
Bahan lemes, warna khusus, konstruksi saderhana sareng instalasi.

Item kinerja

Indikator kinerja

Standar

Densitas éksprési

42-65kg / m3

GB / T 17794

Indéks oksigén

38%

GB / T 8624

Kapadetan haseup

<48%

kinerja durukan

Kelas résistansi seuneu B1, lapisan komposit kelas teu kabakar A

GB / T 8624

konduktivitas termal

-20 ℃≤0.030 WI (mk)

GB / T 17794

0 ℃≤0,032 W (mk)

40≤0,035 W (mk)

Perméabilitas Uap

Koefisien Uap

≤9.8 × 10-1g / (mspa)

GB / T 17146

Faktor résistansi Uap

20000

Nyerep cai vakum

≤4%

GB / T 17794

Laju cai kakuatan cimata

≥7N / cm

GB / T 10808

Tingkat rebound komprési (tingkat komprési 50%, 72h)

≥81%

GB / T 17794

Résistansi sepuh, 150h

Kedutan sakedik, henteu aya retakan, teu aya pinhole, teu aya deformasi

GB / T 16259

Kisaran suhu anu berlaku

-50 ~ 105 ℃

GB / T 17794


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      coil baja digulung tiis tiis digulung pinuh ...

      >> Pedaran Cold Rolled Steel Coil (CRC) COOL ROLLED STEEL COIL dihasilkeun ku cara nyokot coil coil panas-ngagulung sareng ngagulung sacara seragam dina suhu anu cocog sareng kandel anu langkung ipis. Éta ngagaduhan konfigurasi permukaan anu saé sareng pasipatan mékanis anu luhung pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik. Spesifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS JENIS A / B, DDS EDDS EN ...

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti-ramo GL galvalume coil baja pikeun hateup ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja dilapis dina dua sisi ku alloy aluminium-séng sareng komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon. Résistansi korosi Aluzinc anu hadé mangrupikeun hasil tina dua zat logam: pangaruh panghalang tina aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan korban tina séng. Kisaran Kandel 0,14 mm - 2,00 mm Jembar Lebar 600 mm - 1250 mm ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      solokan cai plastik pipa flared

      Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, sareng sajabana parameter Téknis: Flaring pipe (With apron) S 、 SDR diaméter luar nominal (mm) kandel témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160 ...

    • angle steel

      waja sudut

      ANGLE STEEL tiasa diwangun ku kabutuhan anu béda tina sababaraha komponén setrés numutkeun strukturna, ogé tiasa dianggo pikeun konéksi antara komponén. Digunakan sacara lega dina rupa-rupa struktur arsitéktur sareng rékayasa, sapertos balok, jembatan, menara transmisi, angkat sareng mesin mesin, kapal, wadah, tungku industri, menara réaksi, kurung kabel, pipa listrik, kurung beus-bar, sareng rak gudang jsb Komoditi Pucuk sudut baja dianggo pikeun ngadamel panyimpenan ...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Panas digulung stainless steel ...

      FLAT BAR mangrupikeun waja anu bagianna pasagi segi opat sareng ujungna rada kabur. Éta tiasa janten waja bérés. Ogé tiasa dianggo pikeun ngelas tabung billet sareng bungkus lemparan kalayan lempengan ipis, éta tiasa dianggo pikeun ngempelkeun beusi, alat-alat sareng bagian mékanis, dina arsitéktur anu dianggo pikeun rohangan struktur ram, tangga sareng anu sanésna nalika didamel baja. Ngepak Dina kebat atanapi sakumaha sarat konsumén Kabeurat beurat Sakitar 2 ton MOQ 2 ton tiap ukuran Waktu Pangiriman 15-20 dinten saatos nampi ...

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      kaca seuneu insulasi termal termal kaca w ...

      Wol kaca sentrifugal mangrupikeun bahan filamén anu didamel tina kaca cair dilebetkeun ku prosés niupan séntrifugal sareng disemprotkeun sareng résin thermosetting, teras diubaran kana pangubaran termal sareng pengolahan anu jero, anu tiasa dijantenkeun serangkaian produk anu seueur kagunaan, sapertos Kapas kaca papan, saluran fiberglass, papan AC, wol kaca suhu luhur, sareng sajabana >> Kinerja sareng standar produk: 1. Isolasi termal, nyerep sora sareng réduksi noise 2. Stal termal anu saé ...