kelas 1 bevel ujung lampu beresih

Katerangan pondok:

Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Bevel ujung lampu beresih
Kakuatan 14W 21W 28W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

 

Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: Ieu dijieunna tina kualitas luhur pelat baja tiis-digulung, sarta beungeut geus diolah ku degreasing, phosphating sarta nyemprot éléktrostatik.Résistansi korosi, résistansi abrasion, henteu gampang konéng.

Teduh cahaya: Ngagunakeun akrilik anti-sepuh anu tahan dampak, lampu bodas susu lemes, kacaangan warna transparan alus teuing.

Listrik: Ngadopsi kawat standar nasional, ballast éléktronik-kinerja tinggi, wadah lampu-retardant seuneu.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

MODÉL PRODUK

kakuatan (FLUORESEN/LED)

UKURAN awak cahaya (mm)

CABANG/KOTAK

VOLTASEU

HR6810 3×28WT5

3×28W

1261×282×68

4

AC220V

HR6810 2×28WT5

2×28W

1261×202×68

4

AC220V

HR6810 1×28WT5

1×28W

1261×150×68

4

AC220V

HR6810 3×21WT5

3×21W

961×282×68

4

AC220V

HR6810 2×21WT5

2×21W

961 × 202 × 68

4

AC220V

HR6810 1×21WT5

1×21W

961×150×68

4

AC220V

HR6810 3×14WT5

3×14W

661×282×68

4

AC220V

HR6810 2×14WT5

2×14W

661×202×68

4

AC220V

HR6810 1×14WT5

1×14W

661×150×68

4

AC220V

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • ultraviolet germicidal light

      sinar ultraviolét germicidal

      Ngaran produk lampu germicidal ultraviolet Daya 30W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél. tina garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, diserep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta maénkeun ...

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • class 1 recessed type clean light

      kelas 1 recessed tipe lampu beresih

      Ngaran produk Recessed tipe lampu bersih Power LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Light awak dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...