Kelas 1 14W 18W 28W inverted lampu bracket fuji

Katerangan pondok:

Penampilan patén, gaya novel, wadah lampu nganggo motong sareng puteran, aman sareng dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk lampu bracket fuji inverted
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Penampilan patén, gaya novel, wadah lampu nganggo motong sareng puteran, aman sareng dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, nu dijieun ku nyemprot éléktrostatik bubuk sanggeus pickling na phosphating.Cai mibanda panyalindungan kuat, teu gampang corrode na mesek kaluar, sarta geus boga penampilan geulis.

Terminal: Nylon66 rékayasa plastik kalayan tilu cores, résistansi hawa 110C, instalasi gampang.

Komponén listrik: Ballast éléktronik nyaéta pilihan, anu tiasa ngahemat langkung listrik sareng manjangkeun umur tabung lampu;Upami ballast induktansi dipilih, starter kedah dianggo, sareng kapasitas kompensasi disarankeun pikeun ningkatkeun efisiensi kakuatan dina ballast sareng efisiensi kakuatan.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (fuloresensi/LED)

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Voltaseu

HR-SL358 / TR-T8

3×58W/3x24W

1530 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL258 / TR-T8

2x58W/2×24W

1530 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL336 / TR-T8

3x36W/3×20W

1232 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL236 / TR-T8

2x36W/2×20W

1232 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL136 / TR-T8

1×36W/1×20W

1232 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL218 / TR-T8

2x18W/2x8W

620 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL118 / TR-T8

1×18W/1×8W

620 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL328 / TR-T5

3×28W

1180 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL228 / TR-T5

2x28W

1180 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL128 / TR-T5

1×28W

1180 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL214 / TR-T5

2×14W

620 × 98,5 × 58

6

AC220V

HR-SL114 / TR-T5

1×14W

620 × 98,5 × 58

6

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

      lebu bébas lampu kuat 14W 28W 35W panutup prisma ...

      Ngaran produk prisma panutup bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Patén penampilan, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis cahaya tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan ...

    • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

      Cai-bukti 9W 18W 25W LED tipe chip tri-buktina ...

      Ngaran produk LED tipe chip lampu tri-buktina Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu meets rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Tunggal wadah lampu sirah, 250V kualitas luhur rékayasa seuneu retardant plastik, kakuatan mékanis tinggi, diaméterna jeung jangkungna propelling usaha Rotary ...

    • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

      3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

      Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 35KV konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 35kV na handapeun 35kV garis transmisi.Paket Drum Kayu Paket atanapi kendang Beusi-kayu Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan insulated cocog pikeun peletakan fixe ...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...