KIMIA

  • Scale Corrosion Inhibitor

    Skala Korosi Inhibitor

    Produk ieu dirancang pikeun ngadalikeun déposisi uyah anorganik umum, oksida logam, silikat, fosfat jeung pangotor koloid séjén dina beungeut pilem.Ogé bisa dipaké salaku agén antifouling di kota, sistem perlakuan sludge industri, cooling industri jeung sirkuit pemanasan.
    Ieu cocog pikeun cooling cai, sirkulasi cai, alat keur ngagolakkeun perlakuan cai, oilfield perlakuan cai, reverse osmosis, seawater desalination sarta sistem perlakuan cai industri lianna.

    Fitur produk:
    1.It éféktif bisa ngadalikeun skala karbonat, sulfat jeung uyah anorganik lianna.Éta pohara efektif pikeun nyegah skala silikon sareng fosfat.
    2.To ngaleungitkeun pangaruh ion beusi jeung ion logam multivalent ku chelation.
    3.It boga pangaruh dispersi alus on colloid, partikel jeung oksida logam, sarta bisa ngajaga efisiensi tinggi dina kaayaan kualitas cai TSS tinggi jeung aréa aliran low.

    Métode pamakéan:
    Métode 1.Dosing: éta tiasa dianggo langsung atanapi éncér 5 dugi ka 10 kali kalayan solusi cai bersih.Nalika nganggo, pompa pangukuran kedah dianggo pikeun pakan anu akurat sareng dilengkepan ku mixer statik.Agén kedah dicampur lengkep sareng leyur sateuacan dianggo.
    2.Dosage: nu dosage husus perlu ditangtukeun nurutkeun jenis kualitas cai béda, umumna 3-10ppm.

    Hal-hal anu peryogi perhatian:
    1.It milik agén kimiawi.Dilarang pisan nempatkeun éta dina beueus, panas, kakeunaan panonpoé sareng hujan,
    2.It dilarang pikeun nyimpen jeung asam kuat, alkali jeung oksida,
    3. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

    Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
    1,25 kg / laras, atawa nurutkeun sarat pamaké,
    2.Avoid kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Upami cipratan, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
    3.It dilarang pikeun nyimpen jeung asam kuat, alkali jeung oksida,
    Bahan struktural 4.Compatible ngawengku: stainless steel, poliétilén, polipropilén, CPVC, HDPE na Teflon.Ulah make beusi, alloy tambaga atawa aluminium.
    Laboratorium kami:
    High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor
    Jalur uji kami:
    High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion InhibitorHigh Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor
    Patén kami:
    High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor

  • Slime Remover Agent

    Agen Slime Remover

    Produk ieu utamana diwangun ku surfactant kationik efisiensi tinggi, penetrant kuat tur dispersant.Cai mibanda lega-spéktrum,-efisiensi tinggi germicidal jeung ganggang pangabisa killing, slime fungsi stripping kuat sarta fungsi beberesih;Dina waktos anu sami, éta tiasa ngalembutkeun sareng ngabersihan permukaan logam, ngahambat korosi sareng ningkatkeun laju bursa panas alat.

    Fitur produk:
    1.It boga dispersibility alus tur perméabilitas, penetrasi kuat, karacunan lemah sareng Peta gancang, sarta boga dékomposisi alus tur stripping pangaruh on slime diwangun ku slime, sludge oily, baktéri jeung sékrési ganggang jeung baktéri jeung ganggang,
    2.Non corrosive kana logam, karét, plastik, jeung sajabana, gampang leyur dina cai jeung teu kapangaruhan ku karasa cai,
    3.Wide rentang aplikasi: loba dipaké dina sirkulasi sistem cai rupa industri, dina waktos anu sareng, éta boga fungsi bactericide, algaecide, agén beberesih, jsb.

    Métode pamakéan:
    1.It bisa dipaké salaku agén slime stripping.Nalika aya seueur ganggang, upami anjeun hoyong ngahontal pembunuhan gancang sareng pangaruh stripping, anjeun tiasa ningkatkeun dosis.Saatos nambahkeun-efisiensi tinggi slime stripper, zat ngambang kudu dihapus dina waktu pikeun nyingkahan déposisi sekundér dina sirkulasi cai alatan stripping.

    Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
    1.25kg / tong, 200kg / tong, atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku konsumén,
    2.Avoid kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Bisi cipratan teu kahaja, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
    3.It kudu disimpen dina tempat tiis tur garing, sarta suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-25 ºC;Tanggal panyimpenan nyaéta 10 bulan,
    4. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

    Laboratorium kami:
    Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment System
    Jalur uji kami:
    Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment SystemSlime Remover Agent for Circulating Water Treatment System
    Patén kami:
    Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment System

  • Bio Feed

    Pakan Bio

    Prinsip pamakéan:
    Dina prosés perlakuan biokimia, sajaba karbon, nitrogén jeung fosfor diperlukeun pikeun mastikeun survival mikroorganisme.
    Salaku tambahan, pikeun ngajaga stabilitas kagiatan dékomposisi mikroba, perlu nyayogikeun nutrisi logam.Dina industri éléktronik, aktivitas mikroorganisme dina cai limbah mindeng ngurangan alatan kurangna gizi logam renik.

    Nutrisi biologis:
    Ningkatkeun kagiatan dékomposisi mikroorganisme;
    Nyadiakeun sagala rupa gizi anorganik jeung organik diperlukeun ku mikroorganisme.

    Laboratorium kami:
    Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209
    Jalur uji kami:
    Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209
    Patén kami:
    Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209

  • Bactericidal Algicide

    Algicide Baktérisida

    Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...
  • Anionic and Cationic PAM

    Anionic jeung PAM kationik

    Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...
  • Demulsifier

    Demulsifier

    Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...
  • Heavy metal removal agent

    Agén panyabutan logam beurat

    Produk ieu mangrupikeun agén sanyawa efisiensi tinggi khusus dikembangkeun pikeun pengobatan limbah logam beurat kompléks.Ieu milik kelas DTC agén recapture, nu ngandung angka nu gede ngarupakeun grup aktip.Atom walirang dina gugus aktip boga éléktronégativitas leutik, radius badag, gampang leungit éléktron jeung gampang polarize deformasi, sarta ngahasilkeun médan listrik négatip pikeun nangkep kation sarta condong ngabentuk beungkeut., Bisa ngahasilkeun amino dithioformate leyur (uyah DTC) ...
  • Phosphorus removing agent

    Agén miceun fosfor

    Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...
  • Hydrogen peroxide enzyme

    Énzim hidrogén péroxida

    Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...
  • Decolourant

    Dekolor

    Produkna mangrupikeun sanyawa polimér kationik amina kuarterér sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flokulasi, sareng degradasi CODcr.Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan decolorization of high-chroma wastewater dina tutuwuhan ngalelep, sarta bisa dilarapkeun ka pengobatan asam sarta bubarkeun ngalelep wastewater.Ogé bisa dipaké pikeun pengobatan wastewater industri kayaning tékstil, percetakan jeung dyeing, pigmén, inks, sarta papermaking.Fitur produk Kamampuhan decolorization kuat ...
  • Defoamer

    Defoamer

    Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...
  • COD Remover

    COD Panyabutan

    Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2