kabel

  • PVC inuslated cable

    Kabel inuslated PVC

    Kabel kakuatan PVC (kabel kakuatan plastik) mangrupikeun produk kualitas luhur perusahaan urang. Produk henteu ngan ukur ngagaduhan kamampuan listrik anu saé, tapi ogé ngagaduhan stabilisasi kimia anu saé, struktur saderhana, gampang dianggo, sareng peletakan kabel ulah diwatesan ku usum gugur. Hal ieu loba dipaké dina sirkuit trafo anu dipeunteun tegangan nyaéta 6000V atanapi sahandapeun.

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    tegangan low atanapi sedeng overhead aerial dibuntel konduktor aluminium kabel kabel overhead AC

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional. Éta nyayogikeun tingkat kaamanan sareng réliabilitas anu langkung luhur, karugian listrik langkung handap sareng ékonomi sistem pamungkas ku ngirangan pamasangan, perawatan sareng biaya operasional. Sistem ieu cocog pikeun distribusi désa sareng éta sampurna pikeun dipasang di daérah anu sesah sapertos daerah perbukitan, daérah leuweung, daérah basisir sareng sajabana.

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan terisolasi

    Kabel listrik insulasi XLPE cocog pikeun peletakan anu tetep dina transmisi listrik sareng jalur distribusi kalayan AC 50HZ sareng tegangan anu dipeunteun 0,6 / 1kV~35kV
    Tegangan Dipeunteun: 0.6 / 1kV ~ 35kV
    Bahan konduktor: tambaga atanapi aluminium.
    Qty of core: inti tunggal, dua inti, tilu inti, opat inti (3 + 1 inti), lima inti (3 + 2 inti).
    Jinis kabel: sanés waja, pita baja dua kali nganggo waja sareng kabel waja waja