dulang kabel

  • galvanized perforated cable tray

    dulang kabel perforated galvanis

    Boga sipat anti korosi anu saé pisan, harepan hirup panjang, harepan hirup langkung lami tibatan sasak biasa, produksi tingkat luhur industrialisasi, kualitas sareng stabilitas. Kituna seueur dianggo di lingkungan luar anu tunduk kana korosi atmosfir anu parah sareng henteu gampang dibebenah.

  • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

    panas dicelup galvanis stainless steel kawat aluminium bolong baki kabel

    Dulang kabel karinjang baki mangrupikeun sistem manajemén kabel bolong kawat anu dilas anu dihasilkeun tina kawat waja anu kuat. Dulang karanjang kawat dihasilkeun ku pangelas heula jaring, ngabentuk saluran, teras ngarengsekeun saatos répikasi. 2 ″ x 4 ″ bolong ngamungkinkeun aliran udara kontinyu pikeun ngabantosan nyegah panas. Salaku tambahan, desain kabuka unik ieu nyegah panumpukan lebu, rereged sareng panyebaran baktéri.

  • pre-galvanized ladder type cable tray

    baki kabel tipe tangga pre-galvanis

    Baki kabel tipe tangga boga kaunggulan beurat enteng, biaya murah, bentukna unik, pamasangan anu merenah, dissipasi panas anu saé sareng perméabilitas hawa. Éta cocog pikeun peletakan kabel diameter anu ageung sacara umum, khususna pikeun peletakan kabel listrik anu luhur sareng rendah. perlakuan dibagi kana semprot éléktrostatik, galvanis sareng dicét. Ogé permukaan tiasa diubaran ku anti korosi khusus di lingkungan korosi beurat.