TAYANG KABEL

  • galvanized perforated cable tray

    baki kabel perforated galvanized

    Mibanda sipat anti korosi pohara alus, harepan hirup panjang, harepan hirup leuwih panjang batan sasak biasa, produksi gelar luhur industrialisasi, kualitas jeung stabilitas.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina lingkungan outdoor anu tunduk kana korosi atmosfir parna sarta teu gampang repaired.

  • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

    panas dipped galvanized stainless steel aluminium kawat bolong baki kabel

    Baki kabel karanjang kawat nyaéta sistem manajemen kabel bolong kawat dilas anu dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku mimiti las net, ngabentuk saluran, lajeng rengse sanggeus fabrikasi.The 2 "x 4" bolong ngidinan aliran hawa kontinyu pikeun mantuan nyegah akumulasi panas.Salaku tambahan, desain kabuka unik ieu nyegah akumulasi lebu, kontaminasi sareng proliferasi baktéri.

  • pre-galvanized ladder type cable tray

    baki kabel tipe tangga pre-galvanized

    Baki kabel tipe tangga boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, bentuk unik, instalasi merenah, dissipation panas alus tur perméabilitas hawa. Ieu cocog pikeun peletakan kabel diaméterna badag sacara umum, utamana pikeun peletakan kabel kakuatan tegangan tinggi na low. permukaan. perlakuan dibagi kana semprot éléktrostatik, galvanized na painted.Also beungeut bisa diolah kalawan anti korosi husus di lingkungan korosi beurat.