KABEL

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

    Kabel kakuatan insulated XLPE cocog pikeun dipasang dina jalur transmisi sareng distribusi kakuatan kalayan AC 50HZ sareng tegangan dipeunteun 0.6 / 1kV35kV
    Tegangan dipeunteun: 0,6 / 1kV ~ 35kV
    bahan konduktor: tambaga atawa aluminium.
    Jumlah cores: inti tunggal, dua cores, tilu cores, opat cores (3 + 1 cores), lima cores (3 + 2 cores).
    Jenis kabel: non-armored, pita baja ganda Armored jeung kawat baja Armored kabel

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    low atawa sedeng tegangan overhead hawa dibuntel konduktor aluminium kabel ABC kabel overhead

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional.Eta nyadiakeun tingkat luhur kaamanan jeung reliabilitas, leungitna kakuatan handap sarta ékonomi sistem pamungkas ku cara ngurangan instalasi, pangropéa jeung ongkos operative.Sistem ieu idéal pikeun panyebaran padésan sareng khususna sampurna pikeun dipasang dina rupa bumi anu sesah sapertos daérah pagunungan, daérah leuweung, daérah basisir jsb.

  • PVC inuslated cable

    Kabel insulasi PVC

    Kabel kakuatan PVC (kabel listrik plastik) mangrupikeun salah sahiji produk kualitas luhur perusahaan urang.Produk henteu ngan ukur gaduh kamampuan listrik anu saé, tapi ogé gaduh stabilisasi kimiawi anu saé, struktur saderhana, gampang dianggo, sareng peletakan kabel henteu dugi ka ragrag.Hal ieu loba dipaké dina sirkuit trafo nu dipeunteun tegangan 6000V atawa sahandapeun.