Algicide Baktérisida

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk:
Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.

Hal-hal anu peryogi perhatian:
Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanésna sami.Sanaos bakterisida pangsaéna ditambah sababaraha kali, ganggang sareng anu sanésna bakal nampi kekebalan.Upami ieu kajantenan, punten gentoskeun baktéri samentawis pikeun mastikeun pangaruhna.

Métode pamakéan:
Dampak dosing tiasa maéhan baktéri sareng ganggang lengkep.Nalika langkung seueur ganggang, dosisna kedah dironjatkeun sareng lebu anu ngambang kedah dipiceun dina waktosna.agén foaming cocog bisa ditambahkeun dina prosés produksi busa.

Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
1. 25kg / tong, atawa sakumaha diperlukeun ku konsumén,
2. Hindarkeun kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Bisi cipratan teu kahaja, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
3. Ieu kudu disimpen dina tempat tiis tur garing, sarta suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-25 ºC;Tanggal panyimpenan nyaéta 10 bulan,
4. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

Laboratorium kami:
Non-Oxidizing Bactericidal Algicide for Circulating Water System
Jalur uji kami:
Non-Oxidizing Bactericidal Algicide for Circulating Water SystemNon-Oxidizing Bactericidal Algicide for Circulating Water System
Patén kami:
Non-Oxidizing Bactericidal Algicide for Circulating Water System


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...

    • Bio Feed

      Pakan Bio

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Slime Remover Agent

      Agen Slime Remover

    • Ammonia nitrogen remover

      Amonia nitrogén remover

      Amonia nitrogén remover Produk ieu utamana dipaké pikeun miceun amonia nitrogén dina wastewater.Sanggeus ditambahkeun, nitrogén amonia dina cai limbah sawaréh bakal ngahasilkeun nitrogén anu teu larut dina cai.Nitrogén dioksida, oksida nitrat jeung cai.Komponén katalitik produk ieu bakal ngaleungitkeun nitrogén amonia ionik dina cai limbah.Éta dirobih janten kaayaan bébas, sareng gaduh pangaruh ngabantosan panyabutan sareng dekolorisasi COD.Prosés réaksi bisa réngsé dina 2-10 menit ...

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...