Ember Sludge Otomatis

Katerangan pondok:

Prinsip gawé:
The sludge Hopper otomatis mangrupa alat otomatis pikeun stacking tur nyimpen kueh sludge sarta partikel séjén dihasilkeun ku piring jeung pigura filter pencét, sabuk tipe sludge dehydrator, centrifugal tipe sludge dehydrator sarta rolling tipe sludge dehydrator.Ieu diwangun ku sludge Hopper, pneumatic atawa alat kontrol listrik.Aya dua panto ngawangun kipas di handapeun hopper sludge.Unggal panto ngawangun kipas ngadalikeun chamber pikeun ngaleupaskeun sludge.Unggal panto kipas ngawangun ieu dikawasa ku pneumatic atawa listrik push rod kontrol switch.The push rod kontrol lawang jeung nutup bisa dikawasa dina situs na jarak jauh mungguh.

Fitur produk:
1.According ka kabutuhan pamaké, rupa métode anticorrosion bisa dipaké, kayaning aspal anticorrosion, FRP anticorrosion, karét pinding anticorrosion sarta plastik pinding anticorrosion.
2.It boga kaperluan manual, otomatis tur kadali jauh pikeun minuhan sarat situs ka extent maksimum.
3.The nutup sarta muka panto sector bisa dikawasa ku listrik sarta pneumatic nurutkeun sarat pamaké.Operasi basajan, operasi stabil sarta dipercaya, euweuh noise.

Lingkup aplikasi:
Hal ieu loba dipaké dina widang éléktronika, minyak bumi, industri kimia, dyestuff, metallurgy, papermaking jeung perlakuan kokotor.

Parameter:

Modél Ukuran Jilid
L (m) W (m) H (m) (m3)
CwND-2 1600 1600 1900 2
CWND-3 2100 2100 1900 3
CWND-5 2600 2600 2300 5
CWND-10 2800 2800 2800 10
CWND-15 3000 3000 3000 15
CWND-20 3200 3200 3550 20

Struktur:
Automatic Sludge Bucket for Industrial Water Treatment

Kualifikasi perusahaan:

Automatic Sludge Bucket for Industrial Water Treatment
Sistim produksi:
Automatic Sludge Bucket for Industrial Water Treatment


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Dosing Medicine Filling Machine

      Mesin Pengeusian Dosing

      Prinsip gawé Mesin soaking ubar mangrupakeun alat nu integrates prosés neundeun bubuk garing, dahar, soaking, ngabubarkeun jeung curing.alat nu bisa éfisién tur merenah ngamajukeun curing lengkep jeung ngabubarkeun ubar, sarta nyegah lumangsungna karacunan ubar Prosés persiapan solusi ieu laun réngsé ngaliwatan klasifikasi unggal tank solusi.Tangki solusi dipisahkeun pikeun mastikeun waktos réaksi pangsaéna sareng konsentrasi konstan dina eac ...

    • Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

      Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

      Prosés gawé 1. Pompa cai atah- nyadiakeun tekanan ka filter keusik quartz / filter karbon aktif.2. Saringan multi-sedeng–nyingkirkeun kekeruhan, zat tersuspensi, zat organik, koloid, jsb. 3. Saringan Karbon Aktif–Leupaskeun warna, klorida bébas, zat organik, zat ngabahayakeun, jsb. 4. Pompa tekanan tinggi– Nyadiakeun tekanan tinggi mun RO mémbran ro.5.Sistim RO– bagian utama tutuwuhan.Laju desalting mémbran RO bisa ngahontal 98%, nyoplokkeun leuwih 98% ion ...

    • Lime Feed Dosing system

      Sistem Dosing Feed Jeruk Nipis

      Prinsip gawé: alat Dosing Jeruk Nipis mangrupakeun alat pikeun nyimpen, Nyiapkeun jeung dosing bubuk kapur.Bubuk sareng hawa diangkut ka tong tuang pikeun disimpen ku feeder vakum.Hawa discharged sanggeus dimurnikeun ku panyabutan lebu jeung Unit filtration, sarta bubuk kapur ragrag kana bin gudang.Kapasitas neundeun bin gudang dikirimkeun ku sensor tingkat ka sistem kontrol.Mesin dosing jeruk nipis dipasang di handapeun tong sampah ngirimkeun bahan ...