otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu buktina panto cleanroom kalawan interlock

Katerangan pondok:

Infrabeureum induksi on mode.
motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.
loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.
Dilengkepan alat sensing manusa.
Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.


Rincian produk

Tag produk

Infrabeureum induksi on mode.
motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.
loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.
Dilengkepan alat sensing manusa.
Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.
Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol rock sandwiched busa polyurethane
Jandéla inspeksi: kaca kerung ganda tempered kalawan sudut katuhu atawa sudut buleud dina ketebalan tina 5mm;
bahan pilihan tina plank panto: plat galvanized / stainless steel / plat baja warna
Modeu pilihan muka: induksi suku, tombol, infra red contactless, infra red induction and card swiping;
Sealing: silika gél sealing panyangga strip;
Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar bersih;
Pamakéan: loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik;

Rangka panto, bungkus daun panto Papan gambar kawat stainless steel, alloy aluminium
Panel panto Stainless steel, plat baja warna, cet lambar galvanized
Bahan ngeusian Wol batu, honeycomb kertas, honeycomb alumunium
Jandéla observasi Kaca insulasi tipe busur, kaca insulasi sudut katuhu
Warna beungeut Bodas kulawu, biru jero, jsb
Pilihan fungsi alat kontrol Manual / Otomatis
Ngégél silika gél sealing panyangga strip
modeu pilihan muka induksi suku, tombol, infra red contactless, infra red induksi jeung kartu swiping

* Catetan: ukuran husus sarta warna bisa ngaropéa sakumaha dipénta ku pamaké sarta konsumén.

>> Ngeunaan kami:


Produk kami kalebet operator panto ngageser otomatis, pambuka panto ayun otomatis, spring lantai otomatis, panto ngageser semi-otomatis langkung caket, panto rumah sakit, panto kamar bersih, panto / jandela buktina sinar-x, sistem aksés panto otomatis sareng anu aya hubunganana (pambuka, motor, jsb).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • electric driven clean room window with fog effect

      jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>> Ngeunaan jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut: Switchable Film Transparan (ogé katelah Polimér Dispersed Liqu ...

    • Food medical hospital drug laboratory pharmaceutical industrial GMP hygiene galvanized stainless steel swing clean door

      Pangan rumah sakit médis farmasi laboratorium ubar ...

      Panto dijieunna tina stainless steel kalawan kakuatan tinggi.Stainless steel boga sipat komprehensif alus sarta lalawanan korosi tinggi.Rupa-rupa desain pigura panto, adaptasi jeung rupa-rupa instalasi situs kompléks.Foamed polyurethane segel, kinerja sealing alus teuing.Bahan ngeusian tahan seuneu anu luhur, résistansi seuneu anu luhur.Jandéla observasi adopts jandela kaca kerung, nu boga pangaruh insulasi sora alus.Loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna jeung témbok sipil.Ukuran Tipe...

    • magnesium oxysulfate sandwich panel for clean room pharmaceuticals food factory hospital fireproof

      panel sandwich oxysulfate magnésium pikeun r bersih ...

      Ngaran Produk Panel sandwich Magnésium oxysulfate Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Luar Lempeng Bahan PPGI, baja Al-Mg-SS,n ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core bahan EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler....

    • stainless steel honeycomb sandwich panel

      panel sandwich honeycomb stainless steel

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb stainless steel Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atawa ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy baja, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan Inti EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan fi ...

    • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

      panto panel résin melamin bersih pikeun ind médis ...

      Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;Warna euyeub tur tékstur permukaan;Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;Loba dipaké di rumah sakit, farmasi sarta spasi bersih lianna;Pangeusi: kertas hon...

    • PVC fabric or aluminum rapid acting rolling roller up shutter door

      lawon PVC atawa aluminium lakonan gancang rolling rol ...

      Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanésna.Buka speed bisa dikawasa.Ngadopsi bahan non-combustible kalawan lalawanan seuneu alus.Desain struktur exquisite, kinerja sealing alus.Item Parameter Curtain bahan High density PVC coated panas ngalembereh lawon curtain ketebalan 0.8mm-1.0mm Control mode Tombol Manual, kadali jauh, jsb Windows PVC transparan dewan lemes kristal kalawan ketebalan tina 1.0mm-1.2mm lalawanan Angin Umumna 9m / s Angin resi. ..