anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing cadar

Katerangan pondok:

55% AL-ZN coated steel coilnyaéta substrat baja coated dina dua sisi jeung alloy aluminium-séng jeung komposisi palapis nu, 55% aluminium, 43,4% séng jeung 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.


Rincian produk

Tag produk

331

55% AL-ZN coated steel coilnyaéta substrat baja coated dina dua sisi jeung alloy aluminium-séng jeung komposisi palapis nu, 55% aluminium, 43,4% séng jeung 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.

Ketebalan Range 0,14 mm - 2,00 mm
Rentang lebar 600 mm - 1250 mm
Standar / Kualitas DX51 D, DX52 D, DX53 D, DX54 D nurutkeun Standar EN
CD, LFQ, DQ, DQSK nurutkeun Standar ASTM  
Palapis AZ30-AZ150
Perlakuan permukaan Kalawan sidik sireum atawa tanpa

20190219100850

IMG_5780

IMG_5790


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • angle steel

      baja sudut

      SUDUT STEEL bisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb Komoditas Ditinju sudut baja pamakéan pikeun nyieun gudang r ...

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      tiis digulung baja coil tiis digulung st teuas pinuh ...

      >> Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC) Cold Rolled Steel Coil dihasilkeun ku pickling hot-rolled coil sareng digulung sacara seragam dina suhu anu cocog pikeun ketebalan anu langkung tipis.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.Spésifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...

    • I beam

      Kuring beam

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.Ukuran Beurat Dimensi(mm) kg/mh BTI 100×68 11,26 100 68 4,5 I 120×74 13,99 120 74 5,5 I 140×80 16,89 140 80 5,5 I ...

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...

    • H beam

      H balok

      H-Beam nyaéta baja konstruksi ékonomi anyar.Bentuk baja cross section of H beam nyaman, sipat mékanis na alus, unggal titik dina bagian bakal leuwih seragam nalika rolling, ngabogaan stress internal low, dibandingkeun jeung beam universal biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta cross badag. modulus bagian, beurat hampang, logam ngahemat, éta bisa ngurangan 30% -40% tina struktur wangunan;Sareng éta tiasa ngahémat beban kerja las sareng riveting kusabab suku paralel ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...