Anionic jeung PAM kationik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Polyacrylamide mangrupakeun polimér (-CH2CHCONH2-) dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.

Fitur:

Penampilan: Bubuk Granular Pareum-Bodas
Muatan ionik: Anionik / Kationik / Nonionik
Ukuran partikel: 20-100 bolong
Beurat Molekul: 5-22 juta
Gelar anionik: 5%-60%
Kandungan padet: 89% Minimum
Kapadetan bulk: Ngeunaan 0.8
Gravitasi spésifik dina 25 ° C: 1.01-1.1
Konsentrasi Gawé Disarankeun: 0,1-0,5%
Nilai PH: 4-9
Suhu Panyimpenan (°C): 0 – 35

fungsi:
Mékanisme Flocculation: Adsorbing partikel gantung, ranté polimér entangle sarta cross-link saling pikeun ngabentuk bridging, sarta nyieun struktur flocculation ngagedekeun jeung thicken, sarta boga fungsi adsorption permukaan jeung nétralisasi listrik.Mékanisme Penguat: ranté molekul PAM jeung fase dispersed ngabentuk beungkeut bridging, beungkeut ion jeung beungkeut kovalén pikeun ngaronjatkeun kakuatan kombinasi.

Bungkusan PAM:
25kg/plastik ditingkatkeun kantong kertas jeung kantong plastik jero, 25kg/pe tas

Panyimpen polimér PAM sareng umur rak:
Polimér polyaceylamide PAM kedah disimpen dina gudang anu garing sareng tiis kalayan validitas 24 bulan.

Solusi Polyacrylamide:
Solusi kedah diwangun dina 0.1-0.3% padet.Suhu cai make-up kedah antara 10 oC dugi ka 40 oC pikeun pagelaran produk anu optimal.Saatos dispersi kana cai agitated, aduk kudu terus salila kira sajam.Polyacrylamide cair stabil pikeun saminggu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Slime Remover Agent

      Agen Slime Remover

    • Bio Feed

      Pakan Bio

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Ammonia nitrogen remover

      Amonia nitrogén remover

      Amonia nitrogén remover Produk ieu utamana dipaké pikeun miceun amonia nitrogén dina wastewater.Sanggeus ditambahkeun, nitrogén amonia dina cai limbah sawaréh bakal ngahasilkeun nitrogén anu teu larut dina cai.Nitrogén dioksida, oksida nitrat jeung cai.Komponén katalitik produk ieu bakal ngaleungitkeun nitrogén amonia ionik dina cai limbah.Éta dirobih janten kaayaan bébas, sareng gaduh pangaruh ngabantosan panyabutan sareng dekolorisasi COD.Prosés réaksi bisa réngsé dina 2-10 menit ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...