baja sudut

Katerangan pondok:

ABAJA NGLEbisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb .


Rincian produk

Tag produk

ABAJA NGLEbisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb .

komoditi Pamakéan sudut baja ditinju pikeun nyieun rak gudang
Rentang dimensi 25x25mm-200x200mm/25x16mm-200x125mm
Kandel témbok 3mm-20mm
Panjangna 1-12meter (panjangna Biasa 6meter nampi panjangna tetep)
Standar: GB9787-88/GB9788-88, JISG3192-94, DIN17100-80, 535-88
Bahan: Q195 sareng Q235 Hampang Steel, Q345 Alloy steel, ASTM A36, SS400, S235JRH
Komposisi kimiawi C<0,22%, Bungbulang: 0,30-0,65%, P <0,060%, S <0,060%
Perlakuan permukaan Hideung Anneal
Kasabaran ketebalan +/- 0,05 mm
Toleransi Jangjang +/- 0,05 mm
Téhnik Panas digulung
Kualitas Taya delamination, tapak tatu, retakan jsb, kudu lempeng.
Aplikasi Struktur baja, Mesin baja, produk baja, Pagar, tanda Jalan, Warmhouse stan, jsb

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

      pipe PVC ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe S, SDR nominal luar ketebalan témbok diaméterna (Kalayan apron) (mm) (mm) tekanan nominal S16 63 2 0.63MPa SDR33 75 2.3 90 2.8 S20 110 2.7 SDR41 125 3.1 140 3.5 160 4.420 4.

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      fireproof soundproof kaca insulasi termal w ...

      Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb >> kinerja produk jeung standar: 1. insulasi Thermal, nyerep sora jeung réduksi noise 2. Alus termal st ...

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...

    • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

      Kelas 1 kelas 0 karét insulasi palastik mater ...

      Kinerja kaamanan seuneu anu luhur Kinerja tahan seuneu tina kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas inflammable B1 sareng di luhur diatur dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Ngaduruk Bahan Gedong".Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan unik, bahan dina kaayaan durukan, konsentrasi haseup leutik, nalika durukan moal ngahasilkeun ngabahayakeun kana haseup awak manusa.Foa mikro nano milik...

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      tiis digulung baja coil tiis digulung st teuas pinuh ...

      >> Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC) Cold Rolled Steel Coil dihasilkeun ku pickling hot-rolled coil sareng digulung sacara seragam dina suhu anu cocog pikeun ketebalan anu langkung tipis.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.Spésifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...