Amonia nitrogén remover

Katerangan pondok:

Produk ieu utamana dipaké pikeun miceun amonia nitrogén dina wastewater.Sanggeus ditambahkeun, nitrogén amonia dina cai limbah sawaréh bakal ngahasilkeun nitrogén anu teu larut dina cai.Nitrogén dioksida, oksida nitrat jeung cai.Komponén katalitik produk ieu bakal ngaleungitkeun nitrogén amonia ionik dina cai limbah.Éta dirobih janten kaayaan bébas, sareng gaduh pangaruh ngabantosan panyabutan sareng dekolorisasi COD.Prosés réaksi bisa réngsé dina 2-10 menit tanpa résidu jeung laju panyabutan tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Amonia nitrogén remover

Produk ieu utamana dipaké pikeun miceun amonia nitrogén dina wastewater.Sanggeus ditambahkeun, nitrogén amonia dina cai limbah sawaréh bakal ngahasilkeun nitrogén anu teu larut dina cai.Nitrogén dioksida, oksida nitrat jeung cai.Komponén katalitik produk ieu bakal ngaleungitkeun nitrogén amonia ionik dina cai limbah.Éta dirobih janten kaayaan bébas, sareng gaduh pangaruh ngabantosan panyabutan sareng dekolorisasi COD.Prosés réaksi bisa réngsé dina 2-10 menit tanpa résidu jeung laju panyabutan tinggi.

Widang lumaku: cocog pikeun sagala jinis wastewater industri (éléktronik, electroplating, percetakan jeung dyeing, circuit boards, tutuwuhan pupuk, tékstil, tanning, beternak, meuncit, jsb).

parentah

Gampang dianggo, teu kedah nambihan téknologi pangolahan sanés

Laju réaksina gancang, prosés réaksina tiasa réngsé dina 2-10 menit

Laju panyabutan nitrogén amonia tiasa ngahontal langkung ti 95%

Éta gaduh épék dekolorisasi sareng réduksi COD

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Bubuk bodas atanapi granules

Bau

Taya bau

PH

5.0-7.0(25%, 1% larutan cai)

Kalarutan

Gampang leyur dina cai

parentah

☆ Métode Dosing: ngonpigurasikeun solusi cai dina nisbah 5-20%, sareng dosing nganggo pompa dosing

☆ Jumlah Dosing;ngurangan 100mg / L amonia nitrogén, umumna dosing jumlah 800-1000

ppm, dosis spésifik kedah ditetepkeun ku tés leutik dumasar kana sababaraha jinis cai limbah

☆ Kaayaan Pamakéan: Disarankeun pikeun nambahkeun dina filter keusik atawa tank cai bersih di bagian tukang tank sedimentasi.

Campuran atanapi aeration

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

☆ 25kg / kantong, atawa nurutkeun sarat pamaké

☆ Perhatikeun kalembaban-buktina, tahan-hujan sareng bungkusan anu disegel

☆ Hindarkeun kontak sareng kulit, panon sareng awak sanés salami operasi.Upami teu kahaja disemprot, bilas langsung ku seueur cai sareng milarian perhatian médis dina waktosna

Nyimpen dahareun di tempat anu tiis, garing, suhu anu disarankeun nyaéta 10-30 ° C


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Bio Feed

      Pakan Bio

    • Scale Corrosion Inhibitor

      Skala Korosi Inhibitor

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • Heavy metal removal agent

      Agén panyabutan logam beurat

      Produk ieu mangrupikeun agén sanyawa efisiensi tinggi khusus dikembangkeun pikeun pengobatan limbah logam beurat kompléks.Ieu milik kelas DTC agén recapture, nu ngandung angka nu gede ngarupakeun grup aktip.Atom walirang dina gugus aktip boga éléktronégativitas leutik, radius badag, gampang leungit éléktron jeung gampang polarize deformasi, sarta ngahasilkeun médan listrik négatip pikeun nangkep kation sarta condong ngabentuk beungkeut., Bisa ngahasilkeun amino dithioformate leyur (uyah DTC) ...