panel sandwich honeycomb aluminium kalawan lapisan ganda papan magnésium oksida

Katerangan pondok:

Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti EPS
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.
11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Kertas Honeycomb Sandwich Steel Partition Plate loba diterapkeun kana témbok kamar bersih sareng siling ditunda kamar bersih sareng proyék-proyék anu aya hubunganana dina industri Éléktronik, Industri Pétrokimia, Pangan sareng Rumah Sakit, Aviation sareng Institut Ilmiah sareng saterasna.
Konduktivitas termal: 0,044w / m.
Penampilan anu saé sareng kinerja dina résistansi seuneu, sora sareng insulasi termal
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.

2

>>PAKET:


1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • rock wool sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich wol batu kalawan magn lapisan ganda ...

      Ngaran Produk Rock wool sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,Ti-ZnSS steel ,HPL, VCM Coating pe,PVDF,HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atawa struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Adopts kualitas alus lambar permukaan PCGI kalawan EPS filler.Han...

    • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

      ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser detik ...

      Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;Jandéla inspeksi: tempered ganda...

    • fireproof silicon rock sandwich panel for wall roof clean room

      panel sandwich batu silikon fireproof pikeun témbok ...

      Nami Produk Panel sandwich batu silikon Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS ,HPL, VCM Coating pe,PVDF,HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atawa struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler.Tangan ma...

    • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

      otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu ...

      Infrabeureum induksi on mode.motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.Dilengkepan alat sensing manusa.Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, rock wool sandwiched polyurethane foa...

    • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

      kertas honeycomb panel sandwich fireproof kalawan d ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih h ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...