plat aluminium gusset ditunda siling LED lampu panel bersih

Katerangan pondok:

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Aluminium gusset plat ditunda siling LED lampu panel bersih
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

 

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: kualitas luhur aluminium alloy Tonjolan molding.

Teduh cahaya: ngadopsi akrilik tahan dampak sareng sepuh, akrilik opalescent sareng piring pituduh lampu efisiensi tinggi anu diwangun.

Listrik: ngadopsi téknologi patch LED pang anyarna, ngahémat énergi 80% digabungkeun sareng lampu pijar kalayan pangaruh cahaya anu sami, kalayan umur 50,000 jam sareng drive LED arus konstan kelas luhur, kalayan stabilitas anu kuat.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (fluoresensi/LED)

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Voltaseu

HR6830/C 4x36W

4x36W/4x20W

1200 × 600 × 92

4

AC220V

HR6830/C 3x36W

3x36W/3×20W

1200 × 600 × 92

4

AC220V

HR6830/C 4x18W

4×18W/4x8W

600×600×92

4

AC220V

HR6830/C 3x18W

3×18W/3x8W

600x600x92

4

AC220V

HR6830/C4x28W

4×28W

1200 × 600 × 92

4

AC220V

HR6830/C 3x28W

3×28W

1200 × 600 × 92

4

AC220V

HR6830/C 4x14W

4×14W

600x600x92

4

AC220V

HR6830/C 3x14W

3×14W

600x600x92

4

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

      Cai-bukti 9W 18W 25W LED tipe chip tri-buktina ...

      Ngaran produk LED tipe chip lampu tri-buktina Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu meets rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Tunggal wadah lampu sirah, 250V kualitas luhur rékayasa seuneu retardant plastik, kakuatan mékanis tinggi, diaméterna jeung jangkungna propelling usaha Rotary ...

    • ultraviolet germicidal light

      sinar ultraviolét germicidal

      Ngaran produk lampu germicidal ultraviolet Daya 30W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél. tina garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, diserep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta maénkeun ...

    • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

      ngabeledug-bukti & anti korosi fluor bersih ...

      Ngaran produk ngabeledug-bukti&anti korosi lampu fluoresensi bersih lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ballast éléktronik internal pikeun ballast ledakan-bukti, kalawan sirkuit pondok tur kinerja panyalindungan sirkuit kabuka, pikeun lampu mareuman pangaruh sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420.9 ...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...

    • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

      panas dipped galvanized stainless steel aluminium ...

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated Kawat karanjang sambungan kabel baki mangrupa sistem manajemen kabel kawat bolong dilas dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku w ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...