aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, kadaharan, kabersihan, listrik, kamar beresih

Katerangan pondok:

Bayangan lampu dirarancang nganggo jinis tetesan cai mata.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Lumaku pikeun ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung standar luhur cahaya purifikasi lianna.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Tetes cimata cahaya beresih
Kakuatan 58W 28W 36W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Bayangan lampu dirarancang nganggo jinis tetesan cai mata.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Lumaku pikeun ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung standar luhur cahaya purifikasi lianna.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: ngadopsi kualitas luhur aluminium alloy Tonjolan molding, exterior frosting dioksidasi atawa nyemprot éléktrostatik.

Lampu sahadé: kualitas luhur PC sahadé anti-ultraviolet jeung dampak bahan tahan, anti sepuh, cap lampu teu gampang pikeun ngarobah warna sanggeus lila pamakéan, belang lempeng jero, nyegah sorotan sarta ngahontal pangaruh hadé.

Listrik: kawat standar nasional, pos lampu retardant seuneu, kalawan terminal kaamanan, insulasi Kelas 1.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (fluoresensi/LED)

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Beurat / Set (kg)

TMXTTX158 (awak lampu)

1x58W/1x24W

1540x50x150

12

3

TMXTTX136 (awak lampu)

1x36W/1x20W

1240x50x150

12

2.5

TMXTTX135 (awak lampu)

1x35W

1500x50x150

12

3

TMXTTX128 (awak lampu)

1x28W

1200x50x150

2

2.5

TMX/TTX118 (awak lampu)

1x18W/1x8W

630 x 50 x 150

12

1.7

TMX/TTX114 (awak lampu)

1x14W

600x50x150

12

1.7

TMXTX158L1,1.5M(pituduh)

58W

1540x50x32

12

-

TMX/TTX158L2.3.0M(pituduh)

58W

3087 x 50 x 32

12

-

TMXTTX158L3.4.5M(pituduh)

58W

4630x50x32

12

-

TMXTTX135L1,.5M(pituduh)

35W

1500 x 50 x 32

12

-

TMXTTX135L2.3.0M(pituduh)

35W

3000x50x32

12

-

TMX/TTX135L3.4.5M(pituduh)

35W

4500x50x32

12

-

TMXTTX136L1,1.2M(pituduh)

36W

1243 x 50 x 32

12

-

TMXTTX136L2.2.4M(pituduh)

36W

2487 x 50 x 32

12

-

TMXTTX136L3.3.6M(pituduh)

36W

3730 x 50 x 32

12

-

TMXTTX128L1,1.2M(pituduh)

28W

1200 x 50 x 32

12

-

TMXTTX128L2.2.4M(pituduh)

28W

2400x50x32

12

-

TMXTTX128L3.3.6M(pituduh)

28W

3600x50x32

12

-

TMX/TTX.CP (panutup tungtung)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • class 1 recessed type clean light

      kelas 1 recessed tipe lampu beresih

      Ngaran produk Recessed tipe lampu bersih Power LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Light awak dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>...

    • ultraviolet germicidal light

      sinar ultraviolét germicidal

      Ngaran produk lampu germicidal ultraviolet Daya 30W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél. tina garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, diserep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta maénkeun ...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...

    • class 1 bevel edge clean light

      kelas 1 bevel ujung lampu beresih

      Ngaran produk Bevel ujung lampu bersih Power 14W 21W 28W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>Kinerja sareng Standar Kualitas: Fea...