CESE2 (Thailand) CO., LTD

CESE2 (Thailand) Co.Ltd, didirikeun taun 2016, tempatna di Bangkok, ibukota Thailand. Éta bawahan ka Téknik Sistem Éléktronika China No.2 Konstruksi Co.Ltd anu nempel kana CEC.
Kami berorientasi pelanggan sareng ngubaran téknologi rékayasa sistem bersih anu bersih di dunya salaku daya saing inti kami. Kami nyayogikeun jasa propésional pikeun pangwangunan pabrik teknologi tinggi skala dina bidang semikonduktor, tampilan panel datar, tuangeun sareng farmasi, élmu kahirupan, lembaga panilitian ilmiah, énergi énggal, perlindungan lingkungan industri, bisnis pinter, sareng sajabina, kami nyayogikeun hiji-eureun sareng sadaya-bérés solusi rékayasa sistematis pikeun industri manufaktur teknologi tinggi.
Ti saprak mimiti didirikeun perusahaan, kami parantos ngahijikeun bisnis rékayasa urang, ngahijikeun sumberdaya ranté pasokan sareng sakedik-sakedik ngawangun sistem jasa pamasaran rékayasa konstruksi kalayan ciri khas Asia Tenggara ngahijikeun konsultasi perdagangan impor & ékspor, pasokan bahan rékayasa, sareng transportasi logistik.

15
13
17
16