70W 100W 150W tegangan badag LED lampu proyék-lampu

Katerangan pondok:

Teduh tina lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, kinerja dissipation panas unggulan sumber lampu dijieunna tina manik lampu kacaangan ultra-luhur, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workshop, tempat umum jeung cahaya spasi jangkung lianna.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk LED lampu proyék-lampu
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Teduh tina lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, kinerja dissipation panas unggulan sumber lampu dijieunna tina manik lampu kacaangan ultra-luhur, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workshop, tempat umum jeung cahaya spasi jangkung lianna.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: dijieunna tina alloy aluminium kualitas luhur, kalawan efisiensi dissipation panas luhur;Desain Convection hawa kuat Ensures pangaruh Dissipation panas.Awak lampu kompak kalawan precision of precision tina kanvas tina alat pre-grinding jeung éféktif.

Komponén listrik: catu daya ieu dikawasa ku chip calakan pikeun ngahontal pangaruh tegangan stabil sarta arus ajeg tur mastikeun hirup langgeng tina lampu (240000H), nu mangrupakeun pilihan kahiji tina sumber énergi anyar lingkungan jeung panyalindungan énergi.

Standar produk & syarat téknis

Modél produk

Kakuatan

Fluks cahayana

Suhu warna

Beurat

Manik lampu hirupna

GQL208/A200

200W

20000LM

5000K

40000H

GQL208/A150

150W

15000LM

5000K

40000H

GQL208/A120

120W

12000LM

5000K

2.5

40000H

GQL208/A100

100W

10000LM

5000K

3

40000H

GQL208/A80

80W

8000LM

5000K

21

40000H

GQL208/A50

50W

5000LM

5000K

1.9

40000H

GQL208/A30

30W

3000LM

5000K

1.8

40000H

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • class 1 recessed type clean light

      kelas 1 recessed tipe lampu beresih

      Ngaran produk Recessed tipe lampu bersih Power LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Light awak dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>...

    • galvanized perforated cable tray

      baki kabel perforated galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, electro-Gal, HDG, Bubuk coated Mibanda sipat anti korosi pohara alus, harepan hirup panjang, harepan hirup leuwih panjang batan sasak biasa, produksi gelar luhur ...

    • ultraviolet germicidal light

      sinar ultraviolét germicidal

      Ngaran produk lampu germicidal ultraviolet Daya 30W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél. tina garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, diserep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta maénkeun ...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

      lebu bébas lampu kuat 14W 28W 35W panutup prisma ...

      Ngaran produk prisma panutup bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Patén penampilan, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis cahaya tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan ...

    • pre-galvanized ladder type cable tray

      baki kabel tipe tangga pre-galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated tipe Tangga baki sambungan kabel boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, bentuk unik, instalasi merenah, dissipation panas alus tur permeabilit hawa ...