3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan terisolasi

Pedaran pondok:

Kabel listrik insulasi XLPE cocog pikeun peletakan anu tetep dina transmisi listrik sareng jalur distribusi kalayan AC 50HZ sareng tegangan anu dipeunteun 0,6 / 1kV~35kV
Tegangan Dipeunteun: 0.6 / 1kV ~ 35kV
Bahan konduktor: tambaga atanapi aluminium.
Qty of core: inti tunggal, dua inti, tilu inti, opat inti (3 + 1 inti), lima inti (3 + 2 inti).
Jinis kabel: sanés waja, pita baja dua kali nganggo waja sareng kabel waja waja


Detil Produk

Tanda Produk

Nami XLPE Kabel Daya Insulated
Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 standar
Voltaseu Nganti 35KV
Kondéktor Tambaga atanapi Konduktor Aluminium
Bagéan anu nyilang Dumasar kana sarat klien
Aplikasi Kabel Daya Tegangan Sedeng dianggo dina peletakan tetep ka
ngadistribusikaeun listrik dina AC dipeunteun 35kV volt sareng handapeun saluran transmisi 35kV.
Pakét Paket Drum Kayu atanapi kendang Beusi-kai
Isolasi PVC atanapi XLPE

Kabel listrik insulasi XLPE cocog pikeun peletakan anu tetep dina transmisi listrik sareng jalur distribusi kalayan AC 50HZ sareng tegangan anu dipeunteun 0,6 / 1kV~35kV
Tegangan Dipeunteun: 0.6 / 1kV ~ 35kV
Bahan konduktor: tambaga atanapi aluminium.
Qty of core: inti tunggal, dua inti, tilu inti, opat inti (3 + 1 inti), lima inti (3 + 2 inti).
Jinis kabel: sanés waja, pita baja dua kali nganggo waja sareng kabel waja waja

>> Ngeunaan kabel listrik kami:


Urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis kabel listrik kalayan tegangan anu dipeunteun (U0 / U) tina 0,6 / 1 kv ka 1.8 / 3kv, 3.6 / 6kv, 3.6 / 7.2kv, 6 / 10kv, 6 / 12kv, 8.7 / 15kv, 8.7 / 17.5 kv, 12 / 20kv, 12 / 24kv, 18 / 30kv, 18 / 36kv dina transmisi & jalur transformasi pikeun tujuan ngabuktikeun cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • PVC inuslated cable

      Kabel inuslated PVC

      Ngaran Kabel Daya Insulated PVC Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Tegangan standar 0.6 / 1kV, ~ 3.6 / 6kV atanapi 0.6 / 1 ~ 1900 / 3300V Konduktor Tambaga atanapi Bagian Konduktor Aluminium Konduktor Dumasar kana sarat klien Aplikasi Sedeng Tegangan Daya Kabel dianggo dina peletakan tetep pikeun nyebarkeun listrik dina AC anu dipeunteun tegangan 3.6kV sareng handapeun saluran transmisi 6kV. Pakét Paket Drum Kayu atanapi Wesi-kai kendang Insulasi PVC atanapi kabel kakuatan XLPE PVC (palastik ...

    • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

      tegangan low atanapi sedeng overhead aerial dibungkus c ...

      Nami Kabel Listrik Daya Insulated Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Tegangan standar Hingga 600V Konduktor Tambaga atanapi Bagian Konduktor Aluminium Palang Dumasar kana kabutuhan klién Aplikasi Kabel Sedeng Tegangan Sedeng dianggo dina peletakan tetep pikeun nyebarkeun listrik dina AC dipeunteun tegangan 600V sareng handapeun saluran transmisi 600V. Paket Paket Kayu Drum atanapi Wesi-kai drum Insulasi PVC atanapi XLPE Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun inovasi ...