201 202 301 304 316 Hot Rolled Steel Datar Bar

Katerangan pondok:

BAR datarnyaéta baja anu bagian melintang sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.


Rincian produk

Tag produk

BAR datarnyaéta baja anu bagian melintang sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.

Bungkusan

Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang

Beurat kebat

Sakitar 2 ton

MOQ

2 ton unggal ukuran

Waktos pangiriman

15-20 poé sanggeus narima deposit canggih

Aplikasi:

Loba dipaké pikeun konstruksi, wangunan kapal, .Machinery manufaktur Struktur baja, grating baja, Tangga jsb ...

Pasar Utama

Asia Kidul, Asia Wétan, Asia Tenggara
Afrika
Amérika Kalér, Amérika Kidul
Wétan Tengah
Pasar Doméstik

>> Ngeunaan kami:

Cina Electronics System Téknik No. 2 Konstruksi Co., Ltd (CESE2) diadegkeun dina 1953 ku Cina Electronics System Téknik Co., Ltd (CESEC) salaku pausahaan téhnologi-milik nagara badag.CESE2 nyadiakeun rentang pinuh ku kontrak profésional sarta jasa kontrak umum kayaning panyalindungan lingkungan bersih, sistem fasilitas calakan ngabéréskeun skéma, konsultan rékayasa, manajemén proyék, ngayakeun parabot, konstruksi jeung instalasi ogé operasi sarta perawatan fasilitas.Wewengkon jasa na ngawengku sirkuit terpadu, tampilan panel datar, kadaharan, apoték, pertahanan nasional, kasehatan, tanaga anyar, manufaktur mesin jeung konstruksi wangunan sipil & industri.CESE2 mangrupikeun perusahaan munggaran anu nampi Penghargaan Lu Ban, anu mangrupikeun hadiah réngking pangluhurna pikeun industri bersih di Cina.

CESE2 boga 60 taun pangalaman jeung sajarah, sarta geus milu dina loba proyék konstruksi nasional konci.Kalawan kualitas luhur sarta kapercayaan teguh dina ngungudag kaunggulan, CESE2 geus meunang loba panghargaan nasional jeung propinsi.Sapertos Hadiah Luban, hadiah pérak, Penghargaan Inovasi Téknologi Elektronik Cina, "Bintang Instalasi Cina".Ogé, geus sababaraha kali dipeunteun salaku hiji konstruksi alus teuing jeung instalasi perusahaan di Cina, luhureun 100 usaha di Propinsi Jiangsu, pausahaan instalasi pangalusna di Jiangsu jeung Jiangsu perusahaan tinggi-tech, jsb.

CESE2 ngartos yén kasaingan nyababkeun langkung seueur kasempetan, sareng teras janten pamimpin sareng nampi langkung seueur kasempetan, pikeun ngajaga inovasi anu konstan.Pausahaan tujuanana janten panyadia jasa internasional pikeun konstruksi industri sareng sistem rékayasa lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...

    • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

      Kelas 1 kelas 0 karét insulasi palastik mater ...

      Kinerja kaamanan seuneu anu luhur Kinerja tahan seuneu tina kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas inflammable B1 sareng di luhur diatur dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Ngaduruk Bahan Gedong".Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan unik, bahan dina kaayaan durukan, konsentrasi haseup leutik, nalika durukan moal ngahasilkeun ngabahayakeun kana haseup awak manusa.Foa mikro nano milik...

    • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

      pipe PVC ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe S, SDR nominal luar ketebalan témbok diaméterna (Kalayan apron) (mm) (mm) tekanan nominal S16 63 2 0.63MPa SDR33 75 2.3 90 2.8 S20 110 2.7 SDR41 125 3.1 140 3.5 160 4.420 4.

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      fireproof soundproof kaca insulasi termal w ...

      Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb >> kinerja produk jeung standar: 1. insulasi Thermal, nyerep sora jeung réduksi noise 2. Alus termal st ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • angle steel

      baja sudut

      SUDUT STEEL bisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb Komoditas Ditinju sudut baja pamakéan pikeun nyieun gudang r ...