18W 40W 80W recessed LED SMD lampu bersih pikeun kamar beresih

Katerangan pondok:

Rarancang pigura tina lampu fluoresensi bersih anu dipasang nyaéta ultra-ipis sareng caket kana siling.Awak lampu sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, teu sorotan.Panganyarna dioda semikonduktor téhnologi cahaya dipingpin greatly ngaronjatkeun kahirupan sumber lampu, sarta teu ngandung raksa dina lampu fluoresensi tradisional, nu pisan ramah lingkungan.Rumah sakit, apoték, pamrosésan kadaharan, neundeun jeung industri kamar bersih cahaya pilihan idéal.Rupa-rupa ukuran awak lampu sareng jinis sumber cahaya opsional.Dipaké pikeun 100-10000 tingkat kasempetan kabersihan.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Recessed LED SMD lampu beresih
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Rarancang pigura tina lampu fluoresensi bersih anu dipasang nyaéta ultra-ipis sareng caket kana siling.Awak lampu sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, teu sorotan.Panganyarna dioda semikonduktor téhnologi cahaya dipingpin greatly ngaronjatkeun kahirupan sumber lampu, sarta teu ngandung raksa dina lampu fluoresensi tradisional, nu pisan ramah lingkungan.Rumah sakit, apoték, pamrosésan kadaharan, neundeun jeung industri kamar bersih cahaya pilihan idéal.Rupa-rupa ukuran awak lampu sareng jinis sumber cahaya opsional.Dipaké pikeun 100-10000 tingkat kasempetan kabersihan.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: Bagian anu dipasang didamel tina pelat baja gulungan tiis anu kualitas luhur.Beungeutna dirawat ku panyabutan minyak, fosfat sareng nyemprot éléktrostatik, sareng pigurana résistansi kualitas luhur.

Teduh lampu: akrilik tahan guncangan sareng anti sepuh, akrilik opalescent, akrilik transparan, prisma sareng kaca toughened sareng baja frosted sayogi.

Listrik: ngadopsi téknologi patch LED pangénggalna, ngahémat énergi 80% dibandingkeun sareng lampu pijar kalayan pangaruh cahaya anu sami, kalayan umur 50000 jam.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna hampang

Ukuran aperture of luminaire

Voltaseu

HR-MF/L-CR 300 18W

18W

300×300×100

300 × 300

AC220V~50Hz

HR-MF / L-CR1200 40W

40W

1200×300×100

1200 × 300

AC220V~50Hz

HR-MF / L-CR 600 40W

40W

600×600×100

600 × 600

AC220V~50Hz

HR-MF / L-CR 1200 80W

80W

1200×600×100

1200 × 300

AC220V~50Hz


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

      Cai-bukti 9W 18W 25W LED tipe chip tri-buktina ...

      Ngaran produk LED tipe chip lampu tri-buktina Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu meets rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Tunggal wadah lampu sirah, 250V kualitas luhur rékayasa seuneu retardant plastik, kakuatan mékanis tinggi, diaméterna jeung jangkungna propelling usaha Rotary ...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • 14W 28W 18W bracket light with reflector

      14W 28W 18W lampu bracket kalawan pemantul

      Lampu bracket Ngaran Produk kalawan kakuatan pemantul 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog pikeun pencahayaan bangsal, laboratorium ...

    • pre-galvanized ladder type cable tray

      baki kabel tipe tangga pre-galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated tipe Tangga baki sambungan kabel boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, bentuk unik, instalasi merenah, dissipation panas alus tur permeabilit hawa ...

    • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

      panas dipped galvanized stainless steel aluminium ...

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated Kawat karanjang sambungan kabel baki mangrupa sistem manajemen kabel kawat bolong dilas dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku w ...

    • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

      Lampu bracket tri-buktina tahan cai beueus

      Ngaran produk Tri-bukti bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu anu conformed kalawan kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong usaha Rotary ...