180V ~ 220VAC alloy aluminium tiis digulung LED handap lampu

Katerangan pondok:

Awak lampu dijieunna tina alloy aluminium precision paeh-casting, struktur ultra-ipis, mode emitting lampu handap, bubuk permukaan perlakuan curing suhu luhur, résistansi korosi.Sistem pamakéan lampu nyadiakeun LEDSMB2835 luyu jeung standar Amérika Energy Star, kalawan buruk lampu leutik sarta efisiensi lampu tinggi.Mitsubishi piring difusi optik, lampu lemes, efisiensi kaluaran lampu tinggi.Ngarojong faktor kakuatan tinggi terasing catu daya drive konstan-ayeuna, skéma desain standar tinggi, Pilihan bahan ketat, nguji rigorous, pikeun mastikeun lampu jalan stabil sarta panjang umur.Tempat lumaku: puseur seni Museum, imah butik, hotél high-end, high-end mall balanja jeung cahaya konci indoor lianna.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Lampu handap LED
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Awak lampu dijieunna tina alloy aluminium precision paeh-casting, struktur ultra-ipis, mode emitting lampu handap, bubuk permukaan perlakuan curing suhu luhur, résistansi korosi.Sistem pamakéan lampu nyadiakeun LEDSMB2835 luyu jeung standar Amérika Energy Star, kalawan buruk lampu leutik sarta efisiensi lampu tinggi.Mitsubishi piring difusi optik, lampu lemes, efisiensi kaluaran lampu tinggi.Ngarojong faktor kakuatan tinggi terasing catu daya drive konstan-ayeuna, skéma desain standar tinggi, Pilihan bahan ketat, nguji rigorous, pikeun mastikeun lampu jalan stabil sarta panjang umur.Tempat lumaku: puseur seni Museum, imah butik, hotél high-end, high-end mall balanja jeung cahaya konci indoor lianna.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Lingkungan gawé: -20~+ 50

Rata hirupna: 30000H

Suhu warna: 3000K / 6000K

Tingkat panyalindungan ngalawan shock listrik: tipe II

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Ukuran aperture luminer p(mm)

Ukuran interior (mm)

Voltaseu

Caang

HR-T5105 DD33 100-13 LED 6W

100

110×H35

6w

388Lm

HR-T5105 DD33 140-13 LED 12W

140

150xH35

12W

945Lm

HR-TS105 DD33 160-13 LED 18W

160

170xH35

18W

1314Lm

HR-T5105 DD33 200-13 LED 24W

200

0210xH35

24W

1796Lm

HR-T5105 DD31 120-415W

120

D135xH87

15W

1336Lm

HR-T5105 DD31 140-420W

140

D160xH115

20W

1816Lm

HR-T5105 DD31 155-420W

155

D175xH98

20W

1816Lm

HR-T5105 DD31 175-425W

175

D195xH110

25W

2156Lm

HR-T5105 DD31 200-430W

200

D220xH120

30W

2427Lm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...

    • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

      Kelas 1 hemat energi stainless steel ujung LED ...

      Ngaran produk Stainless steel ujung LED lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh eff termal ...

    • ultraviolet germicidal light

      sinar ultraviolét germicidal

      Ngaran produk lampu germicidal ultraviolet Daya 30W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél. tina garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, diserep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta maénkeun ...

    • T type keel light strip

      T tipe keel lampu strip

      Ngaran produk T Tipe keel lampu strip Power 8W 15W 24W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, ...

    • aluminum gusset plate suspended ceiling LED clean panel light

      plat aluminium gusset ditunda siling LED cle ...

      Ngaran produk Aluminium gusset plat ditunda siling LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh éléktromagnét ...

    • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

      Lampu bracket tri-buktina tahan cai beueus

      Ngaran produk Tri-bukti bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu anu conformed kalawan kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong usaha Rotary ...