14W 28W 18W lampu bracket kalawan pemantul

Katerangan pondok:

penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk lampu bracket kalawan pemantul
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: awak lampu dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, nu dijieun ku nyemprot éléktrostatik bubuk sanggeus pickling na phosphating.Cai mibanda panyalindungan kuat, teu gampang corrode, sarta geus peeled off.

Terminal: Nylon66 rékayasa plastik kalayan tilu cores, résistansi hawa 110C, instalasi gampang.

Komponén listrik: Ballast éléktronik nyaéta pilihan, anu tiasa ngahemat langkung listrik sareng manjangkeun umur tabung lampu;Upami ballast induktansi dipilih, starter kedah dianggo, sareng kapasitor kompensasi disarankeun pikeun ningkatkeun faktor kakuatan ballast induktansi sareng ningkatkeun efisiensi cahaya.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (fluoresensi/LED)

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Voltaseu

HR-SL258/PH

2×58W/2x24W

1528×118×80.5

6

AC220V

HR-SL158/PH

1×58W/1×24W

1528×118×80,5

6

AC220V

HR-SL236/PH

2×36W/2×20W

1228×118×80.5

6

AC220V

HR-SL136/PH

1×36W/1×20W

1228×118×80.5

6

AC220V

HR-SL218/PH

2x18W/2×8W

620×118×80.5

6

AC220V

HR-SL118/PH

1×18W/1×8W

620×118×80.5

6

AC220V

HR-SL235/PH

2×35W

1480 × 118 × 80,5

6

AC220V

HR-SL135/PH

1 × 35W

1480 × 118 × 80,5

6

AC220V

HR-SL228/PH

2×28W

1180 × 118 × 80,5

6

AC220V

HR-SL128/PH

1×28W

1180 × 118 × 80,5

6

AC220V

HR-SL214/PH

2×14W

880×118×80.5

6

AC220V

HR-SL114/PH

1×14W

880×118×80.5

6

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • galvanized perforated cable tray

      baki kabel perforated galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, electro-Gal, HDG, Bubuk coated Mibanda sipat anti korosi pohara alus, harepan hirup panjang, harepan hirup leuwih panjang batan sasak biasa, produksi gelar luhur ...

    • LED integration braket light for office, residential, commericial use

      LED integrasi braket lampu pikeun kantor, reside ...

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Desain Novel, penampilan geulis, volume leutik.Cocog jeung kantor, imah, lampu komérsial, jsb >> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: Awak lampu: eta dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, kalawan desain novel, penampilan geulis tur volume leutik.Beungeutna dioksidasi sareng anti violet.Teu...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...

    • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

      Cai-bukti 9W 18W 25W LED tipe chip tri-buktina ...

      Ngaran produk LED tipe chip lampu tri-buktina Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu meets rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Tunggal wadah lampu sirah, 250V kualitas luhur rékayasa seuneu retardant plastik, kakuatan mékanis tinggi, diaméterna jeung jangkungna propelling usaha Rotary ...

    • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

      3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

      Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 35KV konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 35kV na handapeun 35kV garis transmisi.Paket Drum Kayu Paket atanapi kendang Beusi-kayu Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan insulated cocog pikeun peletakan fixe ...