INSTALASI CLEANROOM

Urang nyadiakeun parabot kualitas luhur

produk urang

  • rock wool sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich wol batu kalawan magn lapisan ganda ...

    Ngaran Produk Rock wool sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,Ti-ZnSS steel ,HPL, VCM Coating pe,PVDF,HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atawa struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Adopts kualitas alus lambar permukaan PCGI kalawan EPS filler.Han...

  • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

    kertas honeycomb panel sandwich fireproof kalawan d ...

    Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

  • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

    Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

  • fireproof MGO board magnesium oxide sandwich panel

    fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

    Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy-, baja Ti-Z ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti Magnésium oksida Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan EPS ...

Urang nyadiakeun parabot kualitas luhur

rékayasa urang

Industri Semikonduktor

Éta gaduh kaunggulan tina seueur inisiatif domestik, pangsa pasar anu luhur sareng rentang jasa anu lega.Pausahaan ngabogaan basis customer kualitas luhur sarta stabil dina industri semikonduktor, nu leuwih ti 30% mangrupakeun usaha dunya-renowned.Klién kami nyaéta 13 tina 25 perusahaan semikonduktor luhur di dunya sareng 9 tina 10 perusahaan semikonduktor luhur di Cina.Nyadiakeun layanan hiji-eureun: Nyadiakeun konsultan, desain, konstruksi, operasi sarta pangropéa sarta jasa hiji-eureun sejenna dina sakabéh siklus kahirupan proyék semikonduktor Layout sakabeh ranté industri tina Téknik Semikonduktor: bahan semikonduktor, manufaktur semikonduktor, manufaktur chip, bungkusan. nguji, PCB, alat kakuatan, alat Optoelectronic, sensor, LED epitaxial wafer, jsb

Kasus palanggan

  • Shoe Industry
  • Shoe Industry
  • Shoe Industry
  • Shoe Industry
  • Shoe Industry

Industri FPD

Panyadia jasa FPD Doméstik panggedéna Array.Hiji-hijina panyadia ladénan anu parantos ngalayanan sadaya perusahaan FPD anu kasohor di bumi.Hiji-hijina panyadia ladenan profésional kalibet dina desain, kontrak umum, beberesih, M&E, cai murni & runtah, prosés pipa, distribusi sekundér jeung disiplin séjén.Ngawula tampilan panel (TFT-LCD, AM-OLED, PM-OLED, MICR OLED), bahan tampilan, terminal tampilan, jsb jasa prosés sakabeh: Ti rundingan awal jeung desain ka kontrak umum, purifikasi M & E, commissioning sarta nguji;Dina waktos anu sami, éta tiasa nyayogikeun jasa profésional sapertos cai murni & limbah, bahan kimia gas khusus sareng kontrol otomatis jsb

Kasus palanggan

  • Medical Industry
  • Medical Industry
  • Medical Industry
  • Medical Industry
  • Medical Industry

Pangan sarta Industri Farmasi

Salaku perusahaan ngarah komitmen pikeun pangwangunan industri farmasi domestik salila sababaraha taun, CESE2 geus nyieun prestasi alus teuing di dahareun jeung industri farmasi Sistim kamar bersih, anu porsi leuwih ti 80% tina luhureun 100 usaha farmasi di Cina;Éta parantos ngalaksanakeun angkatan munggaran proyék farmasi anu parantos lulus sertifikasi GMP di Cina.CESE2 nyayogikeun pangrojong pikeun industri pangan sareng farmasi tina desain rékayasa, konsultasi GMP, manajemén sareng palaksanaan proyék, komisioning sistem, uji sistem ka sadaya prosés verifikasi sistem;Ti kontraksi profésional, konstruksi kamar bersih M&E kontrak umum pikeun proyek EPC kontrak umum konstruksi proyék, kami nyadiakeun sagala-buleud jasa modular.

Kasus palanggan

  • Auto Parts Industry
  • Auto Parts Industry
  • Auto Parts Industry
  • Auto Parts Industry
  • Auto Parts Industry

Rumah Sakit

Salaku perusahaan ngarah dina pangwangunan rékayasa sistem kamar bersih di Cina, CESE2 geus mastered konsép design canggih internasional jeung téhnologi konstruksi, anu boga kaunggulan unik dina rékayasa konstruksi médis.Fokus kana proyék konstruksi sadaya-buleud dina widang perawatan médis sareng kaséhatan, nyertakeun sabagéan ageung nagara, sareng gaduh pangalaman anu beunghar dina pangwangunan rumah sakit.Jasa terpadu konstruksi rumah sakit: Konsultasi jeung kamampuhan desain, proyék husus médis, manajemén ranté suplai, commissioning, operasi sarta perawatan.Rumah sakit pinter

Kasus palanggan

  • 3C electronics industry
  • 3C electronics industry
  • 3C electronics industry
  • 3C electronics industry
  • 3C electronics industry

Laboratorium

Dina widang konstruksi laboratorium, CESE2 nyadiakeun konsumén jeung solusi laboratorium sakabéh kalawan téhnologi konstruksi canggih tur jasa kualitas luhur.Geus berturut-turut ngawangun seueur proyék laboratorium, sapertos Institut Zoologi Lanzhou, Akademi Élmu Pertanian Cina, pusat panalungtikan sareng pamekaran sumber daya genetik Changzhou, grup laboratorium BSL-3 panggedéna di Asia - BSL-3 Biosafety Laboratory of China Center for Disease Control jeung pencegahan.Rékayasa sistem laboratorium: Éta nyertakeun laboratorium biosafety, laboratorium fisik sareng kimia, pakan sato sareng percobaan.Wewengkon palayanan kalebet: Paguron luhur, lembaga panalungtikan ilmiah, sistem kontrol panyakit, sistem pangawasan dahareun sareng obat, sistem investigasi kriminal kaamanan umum, sistem farmasi sareng médis.

Kasus palanggan

  • Textile and apparel industry
  • Textile and apparel industry
  • Textile and apparel industry

Puseur Data

CESE2 mangrupikeun perusahaan pamimpin dina konstruksi pabrik téknologi tinggi domestik.Éta ngagaduhan lembaga desain sareng pusat téknologi sorangan pikeun nyayogikeun konsultasi tahap awal, solusi sistem, desain pendalaman sareng jasa anu sanés.Pausahaan boga sumber daya supplier parabot well-dipikawanoh di industri jeung analisis lingkungan termal canggih tur téhnologi simulasi di industri.Éta mangrupikeun anggota cabang pusat data Asosiasi Komputer Cina.Eta geus diwangun kasus munggaran bentang taman data puseur proyék EPC di Cina, Chongqing Yunyang Shuzhi proyék kota leuweung.Nyadiakeun layanan hiji-eureun: Nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun sakabéh siklus kahirupan proyék puseur data, kayaning konsultan, desain, ngayakeun parabot, konstruksi, nguji, operasi sarta perawatan.

Kasus palanggan

  • Researching and teaching fields
  • Researching and teaching fields
  • Researching and teaching fields
  • Researching and teaching fields
  • Researching and teaching fields

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • company

Katerangan ringkes:

CESE2 (Thailand) Co.Ltd, ngadeg di 2016, lokasina di Bangkok, ibukota Thailand.Éta bawahan China Electronics System Engineering No.2 Construction Co.Ltd anu napel CEC.
Kami berorientasi palanggan sareng ngubaran téknologi rékayasa sistem bersih domestik salaku daya saing inti urang.Kami nyayogikeun jasa profésional pikeun konstruksi pabrik téknologi tinggi skala ageung dina widang semikonduktor, tampilan panel datar, tuangeun sareng farmasi, élmu kahirupan, lembaga panalungtikan ilmiah, énergi anyar, perlindungan lingkungan industri, bisnis pinter, jsb. solusi rékayasa sistematis hiji-eureun tur sagala-buleud pikeun industri manufaktur tinggi-tech.