URANG SEDIAKAN PERALATAN KUALITAS TINGGI

produk urang

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan terisolasi

    Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Tegangan standar Hingga 35KV Konduktor Tambaga atanapi Aluminium Konduktor Palang Bagian Dumasar kana kabutuhan klien Aplikasi Medium Voltage Power Cable dianggo dina peletakan tetep pikeun nyebarkeun listrik dina AC dipeunteun tegangan 35kV sareng handapeun saluran transmisi 35kV. Paket Drum Kayu Paket atanapi Wesi-kai drum Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan terisolasi cocog pikeun peletakan ...

  • rock wool sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich wol batu sareng magn layer ganda ...

    Ngaran produk Rock wool sandwich panel Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atanapi kustomisasi Tebal Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel , HPL, VCM Coating PE, PVDF, bahan HDP Core Struktur EPS Frame Galvanis atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI anu saé kalayan pangeusi EPS. Han ...

  • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

    Ngahemat énergi kelas 1 tipe ujung lempeng LED cl ...

    Nami Produk Jinis ujung lempeng LED bersih panel lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal China Voltage AC200V Level insulasi Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS Lampu tarang kaluar lengkep datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, henteu ...

  • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

    Kelas 1 kelas 0 karét insulasi mater ...

    Kinerja kaamanan seuneu tinggi Kinerja seuneu tina Kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas B1 anu kaambeu sareng saluhureun ditetepkeun dina GB 8627 "Métode Klasifikasi pikeun Kinerja Pembakaran Bahan Bangun". Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan anu unik, bahan dina kaayaan pembakaran, konsentrasi haseup leutik, nalika pembakaran moal ngahasilkeun bahaya pikeun haseup awak manusa. Properti propinsi nano mikro foa ...

URANG SEDIAKAN PERALATAN KUALITAS TINGGI

rékayasa urang

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • company

Pedaran singget :

CESE2 (Thailand) Co.Ltd, didirikeun taun 2016, tempatna di Bangkok, ibukota Thailand. Éta bawahan ka Téknik Sistem Éléktronika China No.2 Konstruksi Co.Ltd anu nempel kana CEC.
Kami berorientasi pelanggan sareng ngubaran téknologi rékayasa sistem bersih anu bersih di dunya salaku daya saing inti kami. Kami nyayogikeun jasa propésional pikeun pangwangunan pabrik teknologi tinggi skala dina bidang semikonduktor, tampilan panel datar, tuangeun sareng farmasi, élmu kahirupan, lembaga panilitian ilmiah, énergi énggal, perlindungan lingkungan industri, bisnis pinter, sareng sajabina, kami nyayogikeun hiji-eureun sareng sadaya-bérés solusi rékayasa sistematis pikeun industri manufaktur teknologi tinggi.